logo_karmel.png

Geschiedenis

ImageDe Karmel is gestart in 2000 door Jaap de Boer. Binnen het bedrijf ligt het accent op het verzorgen van een breed scale aan ICT cursussen, het ontwerpen van websites en multi media projecten. De Boer werkt part time in het basisonderwijs en is daarom goed op de hoogte van onderwijsontwikkelingen. Dit heeft geresulteerd in drie video producties zoals TOM onderwijs op de St. Catharinaschool Haastrecht, de brede school ontwikkelingen in Waddinxveen en "Leren, leren" Sensis onderwijs Rotterdam

De Karmel is gevestigd in de oude binnenstad van Gouda in een monumentaal pand met alle benodigde voorzieningen voor het geven van moderne cursussen.

In de afgelopen jaren heeft de Karmel ook cursussen ontwikkeld en gegeven op locatie bij de volgende bedrijven en instellingen: Sensis Grave, Graphidec Benelux, Basisschool de Regenboog, Rexel int. Gouda en de Openbare Bibliotheek Gouda.

Visie

Leren en werken op De Karmel is ontspannend, interactief en uitdagend

Image

Bij de Karmel wordt daarom gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. De vragen en problemen van de cursisten krijgen ruim de aandacht. Tijdens de cursus wordt aan de hand van thema's kernachtig instructie gegeven waarna de cursisten direct zelf aan de slag gaan. Het zelf oefenen en toepassen van allerlei vaardigheden staat voorop.

Het leren is interactief. Bij verschillende onderdelen wordt van internet gebruik gemaakt. Cursisten leren in eigen tempo en bepalen zelf in sterke mate de inhoud van de cursus of eigen leertraject.

Terug

 
logos_software.png

Partners Eduvents: daar word je wijzer van!