logo_karmel.png

Waarom kiest u voor de Karmel wanneer u een Joomla! cursus wilt volgen?

Kwalitatief hoogwaardig cursusmateriaal dat altijd up-to-date is
Door de jarenlange ervaring met onderwijs is het cursusmateriaal van de hoogste kwaliteit. Het cursusmateriaal is zeer volledig en kan gebruikt worden als naslagwerk.

Online Support: ondersteuning tijdens en na de cursus
Na een cursus in een gat vallen? Niet bij de Karmel! Tijdens en na de cursus kunt u gebruik maken van Online Support. Per e-mail kunt u vragen en problemen aan de docent voorleggen, waardoor u ook buiten de lesuren gewoon door kunt werken.

Gratis testomgeving bij deKarmel
Iedere cursist krijgt bij de Karmel een testomgeving om daar een eigen test website te kunnen bouwen, zodat de cursist tijdens en na de cursus in de meest ideale omgeving kan leren omgaan met Joomla! De testomgeving blijft na de cursus nog twee maanden in stand zodat je thuis  in je eigen omgeving de opdrachten nog eens uitvoerig kan herhalen en je  kan gedurende die tijd ook nog gebruik maken van onze Online Support.

Jarenlange ervaring met onderwijs aan particulier, bedrijf en instelling
De Karmel ontwikkelt en geeft al sinds 2001 cursussen die door meer dan 1500 cursisten gevolgd zijn. De Karmel is dus een stabiele serieuze partner die weet van opleidingen en aanpakken.

Superieure infrastructuur: goede laptops en SDSL internet aansluiting
Om een cursus of workshop zo optimaal mogelijk te laten verlopen gebruikt de Karmel alleen kwalitatief materiaal in haar infrastructuur. Er wordt gebruik gemaakt van de zakelijke MAXDATA laptops, HP servers en een supersnelle zakelijke SDSL verbinding.

Terug